Monday, November 13, 2017

Ett Ljus i Mörkret

I november börjar vädret att bli riktigt kallt. Samtidigt är det dags man känner sig kallt i sinnet. Därför, man letar efter sätt att samla extra kraft och energi. Efter sommarlovet börjar många människor att studera eller jobba. En del brukar göra båda. Så det betyder man har mycket att bekymra om. Prov i skolan och stress i arbetsmiljö presentera utmaningar man borde lösa under den här tiden. Om man har egen familj är det även mer problematik. Dessutom blir chansen att se ljus låg när dagsljuset kommer att bli kort. Den här situationen kan inleda stress för många.


Men det finns olika säker man kan göra för att förändra denna känsla. Det finns många aktiviteter man kan engagera sig för att hämta motivationen, så att man kan överleva den kalla perioden med glädje. Genom att engagera på olika sportaktiviteter lösa jag det här problemet. Till exempel, jag springer ungefär tre gånger per vecka. När jag springer for några stund i dagen känner jag frisk igen. Dock måste man kläda sig bra eftersom vädren inte är gynnsam. Dessutom är det viktigt att äta bra mat efter träningarna. Det är även mer nöjsamt om man tränar tillsammans med vänner.

Att spela innefotboll är andra aktivitet jag engagera mig med. Jag och mina vänner har skapat en fotbollgrupp som deltogs i Stockholms fotbollsturnering. Den stora organisationen som förberedda dessa tävling kallas som Korpen Stockholm. Varje söndag samlas vi på fotbollsplanen och spelar för några timmar. Denna händelse har fått två fördelar. Ena sida är det möjligt för mig att träffa mina vänner och diskutera om några ämnen, å andra sidan är ett sätt för att samla energin.

Dessa aktiviteter är en viktigt del av mitt liv. På det sättet känner jag kraften att överleva de kallt säsongerna. Det fungerar bra för mig eftersom aktiviteterna inte tar mycket tid. Om man planerar att engagera sig i sportaktiviteter borde man förberedda sig mentalt och fysiskt. Det ser ut som svårt jobb att träna för några personer men efter en stund blir det lättare!, Vad är ditt ljus?